Boston

Modellen Boston har hämtat sin inspiration från den amerikanska östkusten. Här möts du av en rymlig entré/hall, med bra utrymmen och enormt högt i tak.

Till höger ligger det stora köket med plats för hela familjen och rakt fram vardagsrummet som har matsal, salong och bibliotek i fil. Hela umgängesdelen badar i enormt ljusinsläpp från de spröjsade fönstren. I detta rymliga hus finns också plats för ett separat och avskilt arbetsrum, klädvård, klädkammare, kapprum och badrum på nedre plan. På övre plan har huset inte mindre än 4 sovrum, stort badrum med bastu och ett allrum för ungdomarna att vara i när man har gäster i vardagsrummet. Master bedroom har dessutom walk in closet och separat badrum för ökad enskildhet.

2 - planshus

Antal rum:
8 st
Boyta:
245 m2
Byggyta:
169 m2
Bruttoarea:
151 m2
Arkitekt:
Gunnar Svensson

Vill du anpassa planlösningen? Vårt flexibla byggsystem ger dig möjlighet att individanpassa ditt Faluhus efter dina egna förutsättningar och önskemål. Läs mer här.

Faluhus tillverkar några av marknadens mest miljövänliga och energisnåla hus. Hemligheten bakom den energisnåla konstruktionen sitter i den vägg som du återfinner i den här modellen. Klicka här för att låsa mer om Faluhus unika vägg som ger låg energiförbrukning och därmed låg driftskostnad. Till höger kan du ladda ner produktblad, vår designguide, leveransdeklaration och vår husköparguide.

Liknande modeller

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Search in posts
Search in pages
Search in groups
Search in users
Search in forums
Filter by Custom Post Type
Filter by Categories
Faluhus
Lokal nyhet
Region 1
Region 10
Region 2
Region 7
Region 9
Uncategorized