Freeport

Detta vackra tvåplanshus i New England-stil har karaktäristisk liggande panel. De många och stora spröjsade fönstren släpper in mängder av ljus i alla rum.

På nedre plan finns umgängesdel och kök med härliga samband och på övre plan sovrummen, badrum samt ett allrum. Utmed husets hela framsida finner man den från husen i New England så typiska träverandan med stolparna som bär upp yttertaket. Lösningen bildar en underbar plats för mat och relax.

2 - planshus

Antal rum:
7 st
Boyta:
234 m2
Byggyta:
209 m2
Arkitekt:
Gunnar Svensson

Vill du anpassa planlösningen? Vårt flexibla byggsystem ger dig möjlighet att individanpassa ditt Faluhus efter dina egna förutsättningar och önskemål. Läs mer här.

Faluhus tillverkar några av marknadens mest miljövänliga och energisnåla hus. Hemligheten bakom den energisnåla konstruktionen sitter i den vägg som du återfinner i den här modellen. Klicka här för att låsa mer om Faluhus unika vägg som ger låg energiförbrukning och därmed låg driftskostnad. Till höger kan du ladda ner produktblad, vår designguide, leveransdeklaration och vår husköparguide.

Liknande modeller

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Search in posts
Search in pages
Search in groups
Search in users
Search in forums
Filter by Custom Post Type
Filter by Categories
Faluhus
Lokal nyhet
Region 1
Region 10
Region 2
Region 7
Region 9
Uncategorized