Kivik

En effektiv enplansvilla i vinkel som passar för mindre tomter med söder/väster mot trädgårdssidan. Planlösning är smart och ytorna generösa med tre sovrum trots husets lilla format.

Kök och vardagsrum i öppen lösning med härlig rymd och fantastiskt ljusinsläpp. Den ovanligt givmilda takhöjden och den skyddade uteplatsen i vinkeln ger trivsamma stunder både inne och ute. Dörren från vardagsrummet leder direkt ut till sol och uteplats. Fasaden kan fås i olika utföranden.

1 - planshus

Antal rum:
4 st
Boyta:
89 m2
Byggyta:
107 m2
Arkitekt:
Gunnar Svensson

Vill du anpassa planlösningen? Vårt flexibla byggsystem ger dig möjlighet att individanpassa ditt Faluhus efter dina egna förutsättningar och önskemål.
Läs mer här.

Faluhus tillverkar några av marknadens mest miljövänliga och energisnåla hus. Hemligheten bakom den energisnåla konstruktionen sitter i den vägg som du återfinner i den här modellen. Klicka här för att låsa mer om Faluhus unika vägg som ger låg energiförbrukning och därmed låg driftskostnad. Till höger kan du ladda ner produktblad, vår designguide, leveransdeklaration och vår husköparguide.

Liknande modeller

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Search in posts
Search in pages
Search in groups
Search in users
Search in forums
Filter by Custom Post Type
Filter by Categories
Faluhus
Lokal nyhet
Region 1
Region 10
Region 2
Region 7
Region 9
Uncategorized