Lysekil 200

Det här huset har lite av skärgårdskänsla och är resligt i sin karaktär. Huset fungerar utmärkt både på smala och kuperade tomter.

Planlösningen tillåter stora gemensamhetsytor i bottenplan, med en ljus och välkomnande hall. Den öppna planlösningen breder ut sig över merparten av undervåningen. Braskaminen är centralt placerad. Den yteffektiva övervåningen är avskild med tre sovrum, badrum, klädkammare, allrum  och en underbart skyddad balkong. Denna modell finns i två olika storlekar.

2 - planshus

Antal rum:
6 st
Boyta:
200 m2
Byggyta:
132 m2
Bruttoarea:
240 m2
Arkitekt:
Gunnar Svensson

Vill du anpassa planlösningen? Vårt flexibla byggsystem ger dig möjlighet att individanpassa ditt Faluhus efter dina egna förutsättningar och önskemål. Läs mer här.

Faluhus tillverkar några av marknadens mest miljövänliga och energisnåla hus. Hemligheten bakom den energisnåla konstruktionen sitter i den vägg som du återfinner i den här modellen. Klicka här för att låsa mer om Faluhus unika vägg som ger låg energiförbrukning och därmed låg driftskostnad. Till höger kan du ladda ner produktblad, vår designguide, leveransdeklaration och vår husköparguide.

Liknande modeller

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Search in posts
Search in pages
Search in groups
Search in users
Search in forums
Filter by Custom Post Type
Filter by Categories
Faluhus
Lokal nyhet
Region 1
Region 10
Region 2
Region 7
Region 9
Uncategorized