Maine 158

Detta tvåplanshus, med smart planlösning och yteffektivitet, kan precis som många av New England-husen på den amerikanska östkusten, beskrivas som marint, elegant och med mycket karaktär.

Husets rymd blir uppenbar redan i hallen som är sammankopplad med såväl vardagsrum som kök. I hallen ser man dessutom rakt igenom huset, vilket ger ett underbart första intryck. På nedre plan finns också ett stort arbetsrum, klädvård samt badrum. Ljuset släpps in via de många spröjsfönster som klär samtliga väggar. På övervåningen finns sovavdelning med tre stora sovrum, ett generöst badrum med bastu och ett stort allrum med arbets/lekhörna och plats för dator och spel.

2 - planshus

Antal rum:
6 st
Boyta:
158 m2
Byggyta:
111 m2
Bruttoarea:
190 m2
Arkitekt:
Gunnar Svensson

Vill du anpassa planlösningen? Vårt flexibla byggsystem ger dig möjlighet att individanpassa ditt Faluhus efter dina egna förutsättningar och önskemål. Läs mer här.

Faluhus tillverkar några av marknadens mest miljövänliga och energisnåla hus. Hemligheten bakom den energisnåla konstruktionen sitter i den vägg som du återfinner i den här modellen. Klicka här för att låsa mer om Faluhus unika vägg som ger låg energiförbrukning och därmed låg driftskostnad. Till höger kan du ladda ner produktblad, vår designguide, leveransdeklaration och vår husköparguide.

Liknande modeller

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Search in posts
Search in pages
Search in groups
Search in users
Search in forums
Filter by Custom Post Type
Filter by Categories
Faluhus
Lokal nyhet
Region 1
Region 10
Region 2
Region 7
Region 9
Uncategorized