Rockport

Det här sluttningshuset har inspirerats av New England-stilen. På nedre plan finns gott om plats för barnen och deras kompisar.

Förutom de tre sovrummen finns här även ett rejält allrum för TV och spel, badrum, klädkammare och klädvårdsrum. Det härliga köket har gott om arbetsyta, en köksö med bardisk och ett skafferi. Rockport har generösa fönsterpartier och altandörrar som släpper in mängder av ljus i huset. Den stora uteplatsen nås från både vardagsrum/matplats och sovrum.

Sluttningshus

Antal rum:
7 st
Boyta:
188 m2
Byggyta:
111 m2
Arkitekt:
Gunnar Svensson

Vill du anpassa planlösningen? Vårt flexibla byggsystem ger dig möjlighet att individanpassa ditt Faluhus efter dina egna förutsättningar och önskemål. Läs mer här.

Faluhus tillverkar några av marknadens mest miljövänliga och energisnåla hus. Hemligheten bakom den energisnåla konstruktionen sitter i den vägg som du återfinner i den här modellen. Klicka här för att låsa mer om Faluhus unika vägg som ger låg energiförbrukning och därmed låg driftskostnad. Till höger kan du ladda ner produktblad, vår designguide, leveransdeklaration och vår husköparguide.

Liknande modeller

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Search in posts
Search in pages
Search in groups
Search in users
Search in forums
Filter by Custom Post Type
Filter by Categories
Faluhus
Lokal nyhet
Region 1
Region 10
Region 2
Region 7
Region 9
Uncategorized