Specialhus

Arkitektritat och individanpassat

Efter att ha byggt hus i snart 60 år kan vi konstatera en sak med säkerhet, alla kunder är olika.
Därför är det viktigt för oss som hustillverkare att bjuda in dig och din familj i processen.
Förutsättningarna är olika, drömmarna likaså. Vi anpassar våra hus efter dina önskemål och krav.
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Search in posts
Search in pages
Search in groups
Search in users
Search in forums
Filter by Custom Post Type
Filter by Categories
Faluhus
Lokal nyhet
Region 1
Region 10
Region 2
Region 7
Region 9
Uncategorized

Skapa ditt eget hus

Faluhus bygger på ett flexibelt byggsystem som ger dig möjlighet att ändra i planlösningen och på så sätt själv forma ditt personliga hus baserat på dina önskemål.

Vi har alla olika förutsättningar, krav och önskemål. Tomterna skiljer sig från varandra, och den närliggande miljön är olika i norr och i söder. Därför är det viktigt att kunna individanpassa ditt hus och din planlösning så att den passar just dig.

 

Vi tar hänsyn till dina förutsättningar, din familjs situation och era gemensamma drömmar i vårt arbete att ta fram det optimala huset för just dig och din familj.

 

Kontakta din lokala säljare. Om du vill vara med och påverka, om du har egna idéer och om du vill vara engagerad i husets utformning skall du välja ett Faluhus.

Träffa våra arkiteter

I mötet med arkitekten utgår vi ifrån något av våra standardhus som du sedan kan förändra och anpassa efter dina personliga behov. Vårt flexibla byggsystem ger dig stor möjlighet att påverka utan att priset blir orimligt högt. Tillsammans skapar vi ett boende som passar just dig och din familj. Ett personligt hus där du ska trivas, kanske resten av ditt liv.

 

Välkommen att boka ett möte genom din säljare.

 

Nedan finner du exempel på individanpassade specialhus

Vi har nästan 60 års erfarenhet av att bygga hus och att hjälpa våra kunder genom processens alla steg. Och vi finns nära dig. Ring någon av våra lokala säljare redan idag.