Vårt lokala team

Träffa våra lokala säljare

Vi har nästan 60 års erfarenhet av att bygga hus och att hjälpa våra kunder genom processens alla steg.
Våra lokala säljare finns nära dig. De är länken mellan dig som kund och vår husfabrik i Borlänge.
De delar med sig av sin ovärderlig kunskap om våra modeller och de kan din lokala marknad.
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Search in posts
Search in pages
Search in groups
Search in users
Search in forums
Filter by Custom Post Type
Filter by Categories
Faluhus
Lokal nyhet
Region 1
Region 10
Region 2
Region 7
Region 9
Uncategorized

Lokala säljkontor

Kontakta våra lokala säljare direkt. Välj din region med hjälp av kartan nedan eller klicka på ditt län till höger

Just nu söker vi säljare över hela landet för att kunna ta hand om den ökade efterfrågan på Faluhus. Du bör ha erfarenhet av att sälja hus sedan tidigare och du måste vara utåtriktad och trevlig.

Vanliga frågor och svar

Våra lokala säljare träffar dagligen kunder som går i husköpartankar och som har mängder av frågor och funderingar. Våra säljare har sammanställt de allra vanligaste frågorna och svarar på dem här nedan. Kanske kan vi redan här räta ut några av dina frågetecken. Tveka dock inte att höra av dig om du har frågor kvar…

Kan jag ändra något på ett hus i katalogen?

Absolut, alla våra arkitektritade hus baseras på ett flexibelt byggsystem som ger dig möjlighet att vara med och påverka dess utformning.

Kostar det något att ändra?

Att ändra planlösningar eller utseende kostar inget extra utan Du som kund betalar endast för kostnaden för huset, tjänsten är en service som vi tillhandahåller

Har ni arkitekthjälp?

Absolut! Det finns möjlighet att få kostnadsfri konsultation av vår arkitekt.

Kan ni bygga efter mina egna ritningar?

Ja visst! Vi anpassar Dina ritningar till vår produktion och skapar ditt drömboende!

Vad ingår i ett hus från er?

Vi på Faluhus har vi valt att generöst utrusta husen i sitt standardutförande, som kund skall Du inte behöva fundera på hur mycket extra du behöver lägga till för att få ett funktionellt hus. Hos oss är det tex. Standard med golvvärme på övre plan, marknadsledande vägg och isoleringstjocklek, 15mm trägolv, ektrappa, induktion i köket, bara välkända svenska leverantörer. Se även leveransdeklarationen

Vad kostar ett hus?

Detta beror helt på husmodell, storlek, entreprenadform, hur mycket Du önskar att göra själv etc. Din lokala säljare gör en produktionskostnadskalkyl på ditt hus innan avtal tecknas. Faluhus har ett nyckelfärdigt pris. Se även priserna på vår OPTIMAL-serie.

Var och hur producerar ni era hus?

Vi tillverkar våra hus i hjärtat av Dalarna i vår fabrik i Borlänge, vi tillverkar husen i storblock i en effektiv, rationell och kontrollerad miljö. Allt arbete utförs fortfarande ”för hand” vilket medför allra högsta kvalitet och flexibilitet. Huset levereras till byggplats med lastbil med kran vilket medför att Du som kund eller entreprenören inte behöver ordna med egen kran. Detta ingår i huspriset.

Hur värms husen upp?

Med frånluftsvärme eller med markvärmepump från Nibe. På faluhus har du alltid golvvärme som standard i alla plan.

Hur energieffektiva är era hus?

På Faluhus har vi en av marknadens kraftigaste väggkonstruktioner i tre skikt med U-värde på 0,12W/m2K och våra hus klarar med stor marginal dagens energikrav. Se uträkning genom att klicka här. (Länken är i form av en PPT) Vissa av våra hus klarar vid provtryckning till och med kraven för passivhus.

Vilka garantier ingår?

Färdigställande och Nybyggnadsförsäkring ingår i priset liksom Villabyggarförsäkring på ett år samt kontroll och slutbesiktning, allt för ett tryggt husbygge.

Erfarenhet?

Vi har snart 60 års erfarenhet av att bygga energieffektiva trähus av högsta kvalitet. Vi på Faluhus är mycket stolta över att vi har en av branschens absolut lägsta skadekostnader enligt Gar-Bo.

Ingen säljare på min ort?

Alla våra säljare är auktoriserade trähusförsäljare genom branschorganisationen TMF och har många års erfarenhet av att bygga hus. Alla våra säljare är vana att sälja och bygga hus utanför sin hemkommun och har upparbetade nätverk med entreprenörer och markägare.

Bor jag i ett flerbostadshus från faluhus?

Ja det kan absolut vara på det viset. Svenska Husgruppen med varumärken Faluhus och Forsgrens Timmerhus arbetar nationellt med flerbostadsprojekt i olika former.